Plaats uw mening

16 Comments
 1. Prima vakwerk, op tijd, volgens afgesproken richtlijnen, geen verdere discussie.
  Zo moet het!

 2. Fam. Willemsen

  Prima werk geleverd. De muren ook meteen mooi afgewerkt. Netjes en schoon gewerkt. We zijn tevreden klanten.

 3. Fam. Heinemans

  Kozijnen en rolluiken en deuren volgens afspraak geleverd. Goed werk.
  Als er toch nog iets is, dan is hij er ook zo om het op te lossen.

  Top.

 4. Eroglu

  Slawek is fijn in de omgang, denkt mee over eventuele problemen. Het geleverde kozijnnen zijn precies zoals we hadden besproken. Hij werd zelfs eerder geplaatst dan besproken, want hij was wat eerder klaar uit de fabriek. De plaatsing met zijn collega ging erg snel en vakkundig, in een dag was alles klaar. Alles netjes afgewerkt , alles netjes opgeruimd en megenomen. Zeker is wel dat, als de andere kozijnen toe zijn aan vervanging, zal ik meteen Slawek bellen … Goed werk geleverd complimenten

 5. Kevin en Maud

  Super werk geleverd.
  We hebben een nieuwe voordeur en boven alle ramen voorzien van rolluiken.
  Alles volgens afspraak, snelle service !
  Ze ruimen zelfs alle zooi achter zich op TOP.

  Zeker aan te raden, als we nog een keer iets willen weten we je te vinden 😉

 6. mooie screens laten hangen super fijn gedaan alles netjes opgeruimd ben zeer tevreden en raad dan ook iedereen aan om met deze mensen in zee te gaan bedankt

 7. Jacgueline Nooijens

  Jacqueline Nooijens

  Nieuwe voordeur en raamkozijn laten plaatsen door deze firma,
  het resultaat is perfect. Super service. Zeer zeker aan te bevelen. Topkwaliteit en secuur werk, vakmanschap. Super tevreden met
  eindresultaat.

 8. Twee mooie grote ramen laten plaatsen. Prima advies, goed vakmanschap, komt afspraken na en een goede/snelle service.

 9. T Tijssen

  Nieuwe kozijnen en rolluik laten plaatsen het zijn echte vakmense werken heel netjes zeer vriendelijk het ziet er heel erg mooi uit super gedaan we zijn er heel erg blij mee achteraf alles netjes opgeruimd .dikke pluim voor firma Slawek Klus. Gr NICO EN THEA

 10. henk en anja Stevens

  Slawekklus kunnen we echt iedereen aanbevelen. Prachtige kozijnen, rolluiken, horren en een zeer mooie voordeur heeft Slawek bij ons geleverd en gemonteerd. Alles volgens afspraak, netjes en vakkundig, en suppersnelle levertijd. Geweldig, onze complimenten.

 11. Henry

  Door Slawek Klus kozijnen, voorpui en rolluiken laten plaatsen .
  Super werk geleverd. Ben zeer teverde over het resultaat en hoe ze te werk zijn gegaan.

 12. derks

  Op zeer korte termijn rolluik laten repareren, voor een zeer mooie prijs. Snel en vakkundig gedaan ondanks het zeer slechte weer!!

 13. G. Verkoelen

  Fam. Verkoelen

  Slawek klus heeft bij ons kunststof kozijnen geplaatst, wij zijn enorm tevreden. Prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend. Zij werken secuur, snel, de afwerking is perfect en ook de omgangsvormen zijn goed. Als wij een cijfer zouden geven is dit zeker een negen.
  Wij raden dan ook iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan.

 14. Roy en Imke

  3 kunststof kozijnen en 3 rolluiken laten plaatsen door Slawek en wij zijn zeer tevreden! Sneller geleverd en geplaatst dan op voorhand aangegeven, alles heel netjes afgewerkt en alles werkt super. Na afronden werkzaamheden alles netjes opgeruimd. Een echte aanrader! De volgende klus staat voor Slawek alweer op het programma! 👍🏻 Goed werk mannen.

 15. Arslan

  Supermooi,optijd afgeleverd en netjes afgewerkt. İk ben er zeer tervreden overen het zijn vriendelijke mensen!!! Zekere aanrader!!!

 16. Emil en Ann

  Via een oud collega bij Slawek klus uitgekomen.
  Slawek heeft bij ons in Oostrum samen met zijn collega 3 kunstof kozijnen geplaatst .
  01-03-2018 stipt om 08.00 uur Stond Slawek met zijn collega zoals afgesproken bij ons op de stoep om de kozijnen te monteren in de vrieskou .
  Oude kozijnen werden meteen verwijderd en opgeruimd en de nieuwe kozijnen zijn daarna vakkundig geplaatst en heel netjes afgewerkt.
  Al met al zijn wij tot nu toe zeer te spreken over Slawek klus en zijn producten incl de vakkundige montage. Niet te vergeten de vriendelijkheid waarmee de klant benaderd word door zowel Slawek als zijn collega.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit